Sådan møder du Devito på job

Alle videoer på denne side er optaget live on stage. Der er ikke efterredigeret i lyden, det er stereo out fra mikseren, præcis som publikum hørte musikken. Det du ser og hører, er præcis det du får, når du bestiller Devito til festen.

Præsentationsvideo

Devito har et bagkatalog på næsten 1.000 numre. Derfor er det muligt for os at ramme en meget bred musiksmag blandt publikum. Selvfølgelig har vi vore ynglingsnumre, og nogle af dem har vi samlet i denne korte præsentationsvideo.

Hvis du har tid til at høre hele nummeret, kan du scrolle lidt ned på siden, hvor du finder dem i den fulder version. Men nyd denne lille kavalkade af skønne smagsprøver, fra opskriften på en god fest.

Love is in the air

John Paul Young har skrevet denne skønne sang, som altid gør lykke på et dansegulv. Sangen blev lavet som et disconummer i 1978, og den holder 100% den dag i dag. Kim Karmark synger leadvokal i dette nummer, og formår på alle måder, at gøre sangen til sin egen. Vi har beholdt energien fra det oprindelige disco-udtryk.

Stumblin in

En go gammel traver fra Suzi Quatro og Chris Norman. Det er en duet som virkelig rykker folk på gulvet. Både fordi den har et fedt groove, men også fordi det er en af de sange som man bare kan huske fra første strofe. Vi elsker at spille den sang, og glæder os over, at se publikum synge med.

Alt er live og uden nogen for for backtrack. Der er et par småfejl, men det er jo også levende mennesker der spiller :-)

Sweet nothings

Her har vi taget fat i den gode gamle "Sweet Nothings" under kærlig behandling. Dette nummer kan virkelig få gang i danseskoene, og det er også et nummer som rigtig mange skråler med på - og det swinger bare for vildt :-)

Cry me out

Når vi nu er så lykkelige, at have en fantastisk Luise Hviid på holdet, så er vi jo nødt til at have "Cry me out", af Pixie Lott, med på repertoiret. Dette er en live optagelse, hvor vi giver vores version af sangen. Optaget den 27. oktober 2019 ved en koncert i Aulum. Nyd Luises flotte stemme, endda med lungebetændelse, da vi indspillede denne video.

Kære Lone

Det her nummer af Shubidua elsker vi at spille. Vi har peppet det gevaldigt op, i forhold til den originale udgave med Shubidua, men det betyder bare, at det danseglade publikum fylder gulvet med det samme de hører de fede rytmer.

Er der nogen i himlen

Alle kender denne sang af "Danser med drenge". En ikonisk tekst, som både kan bruges til begravelser og til fest. Devito spiller den til fest, hvor Luise synger den så flot. Det er en skøn sang at spille, fordi der er så meget inderlighed og energi på samme tid. Vi spiller den 100% live med knald på - også til din fest.